Wij werken altijd met gekende merken.

Zonnepanelen

Bauer Zonnepanelen

Bauer zonnepanelen logoBauer Solartechnik is al jaren een grote speler in de wereld van zonnepanelen. Deze Duitse verdeler staat garant voor uitstekende kwaliteit, duurzaamheid en flexibiliteit.
Bauer Solartechnik biedt oplossingen op maat voor zowel particulieren als ondernemingen. Hierbij combineren ze uiteenlopende technologieën om tot een maximaal rendement te komen.

Om de Duitse degelijkheid van hun fotovoltaïsche systemen en modules kracht bij te zetten, biedt Bauer Solartechnik van 20 jaar tot wel 30 jaar garantie.

SolarWatt Zonnepanelen

SolarWatt zonnepanelenSolarwatt produceert al meer dan twintig jaar lang hoogwaardige zonnepanelen. In Duitsland genieten we een reputatie als professioneel en zeer betrouwbaar bedrijf.

Goed voorbeeld is de nieuwe generatie zonnepanelen. Deze zonnepanelen van dubbelglas in plaats van een kunstofachterzijde zijn namelijk veel robuuster, waardoor ze uitstekend uitgerust zijn tegen alle soorten slijtage en omgevingscondities. Het resultaat: meer betrouwbaarheid vanaf dag één en tot 33 procent toename van de levensduur van het product. En deze modules zien er nog mooi uit ook: het ontwerp is zeer geavanceerd, waardoor deze zonnepanelen een elegante toevoeging zijn voor elk huis en gebouw. Bovendien garanderen wij de prestaties van ons glas-glas zonnepaneel met een toonaangevende garantie.

Solarwatt geeft 30 jaar garantie op het product en het vermogen van de panelen.

Voordelen van SolarWatt zonnepanelen :

 • Maximale opbrengst dankzij nieuwste generatie zonnepanelen.
 • Grote resistentie tegen weersinvloeden
 • 100% bescherming tegen prestatievermindering
 • Aantrekkelijke zonnepanelen verkrijgbaar in volledig zwart of donkerblauw.
 • Pakket oplossingen of op maat gesneden systemen
 • Product- en vermogensgarantie zonnepanelen van 30 jaar.

 

BISOL

Zonnepanelen Bisol   BISOL is Europees fabrikant van mono- en polykristallijn silicium fotovoltaïsche zonnepanelen: voor residentiële en industriële toepassingen, zowel netgekoppeld als autonoom. BISOL gebruikt de allerbeste materialen op de markt, waardoor hun zonnepanelen jarenlang een hoog vermogen leveren. De zonnepanelen van BISOL worden uitsluitend vervaardigd uit componenten die getest en gecertificeerd zijn. Ze ondergaan verscheidene kwaliteitscontroles doorheen het ganse productieproces en voldoen aan alle belangrijke internationale standaarden. Bovendien wordt ieder zonnepaneel grondig getest voor het de productie verlaat, waardoor BISOL met vol vertrouwen 25 jaar vermogensgarantie kan aanbieden.

 • Made in Europe
 • 10 jaar productgarantie
 • Laag gewicht
 • Voorgesorteerde zonnepanelen voor een beter rendement op de investering

LG Solar

LG Neon2 series

 

LG NeON™ 2 is de gloednieuwe n-type module, die beschikt over een vermogen van wereldklasse met de Cello Technology.LG Neon 2

 • Hoge efficiëntie
  - 305 - 320 Wp
  - 18,6% - 19,5%
 • Toonaangevende garanties
  - 2 jaar extra productgarantie
  (industriestandaard: 10 jaar)

  - Meer gegarandeerde prestaties
 • Verbeterde mechanische belasting
  - Belasting voorkant: tot 6.000 Pa
  - Belasting achterkant: tot 5.400 Pa
 • Markant uiterlijk

 

LG NeON™ 2 Black is de gloednieuwe, volledig zwarte module, die met n-type cellen is gemaakt. Dankzij de Cello Technology beschikt de module over een esthetisch uiterlijk en een hoog vermogen.LG-neon Black

 • Hoge efficiëntie
  - 300 Wp
  - 18,3% module-efficiëntie
 • Toonaangevende garanties
  - 2 jaar extra productgarantie
  (industriestandaard: 10 jaar)

  - Meer gegarandeerde prestaties
 • Verbeterde mechanische belasting
  - Belasting voorkant: tot 6.000 Pa
  - Belasting achterkant: tot 5.400 Pa
 • Past uitstekend bij het dak

 

VRAAG HIER UW VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN!


Omvormers

SMA

Omvormers SMA    SMA Solar Technology AG ontwikkelt, produceert en verkoopt zonne-energie omvormers en bewakingssystemen voor fotovoltaïsche installaties.

De omvormer is het belangrijkste technologische component in een zonne-energiesysteem: hij vormt de in de fotovoltaïsche cellen opgewekte gelijkstroom om in netconforme wisselstroom. Bovendien neemt hij als intelligente systeembeheerder ook de rendementsbewaking en het netbeheer voor zijn rekening. Zonne-energieomvormers kenmerken zich door een bijzonder hoog rendement.

OMNIKSOL

Omnik energy logo Goed gebouwd door het Omnik R&D team, is de tweede generatie Omniksol omvormers gelanceerd. Deze bevatten niet  alleen alle voordelen van de conventionele Omniksol-omvormers, maar hebben ook een kleiner volume, hoge conversie-efficiëntie, betere warmteafvoer, langere levensduur, gebruiksvriendelijk interface en leveren een belangrijke bijdrage aan het brengen van een PV-systeem op een hoger plan.

Kenmerken

 • Max. efficiëntie 98.2%, Euro efficiëntie 97.5%
 • 2 MPPT Trackers om het maximale uitgangsvermogen te waarborgen
 • Breed DC-ingangsbereik (120-590 Vdc), Compatibel met verschillende modules
 • Interne Disturbed Flow ventilator voor een lagere omgevingstemperatuur en langere levensduur
 • IP65-ontwerp, kleiner volume, lager gewicht: slechts 16 kg.
 • Meerdere monitoring-methoden,
 • nieuwe human interface, ontwerp met aanraaktoetsen, LCD-scherm zichtbaar in het donker,
 • 10 jaar standard garantie kan worden uitgebreid tot 25 jaar.

ABB

Omvormers Aurora van ABB    

De Aurora omvormers zijn een hoog efficiënte transformatorloze omvormerlijn die erg hoog scoren in de testen van Photon International. ABB heeft deze in korte termijn ontwikkeld tot één van de grote spelers op het gebied van  PV on-grid omvormers.

Bevestigingssystemen

SCHLETTER

Bevestiginssystemen Schletter   SCHLETTER is wereldmarktleider op het gebied van bevestigingssystemen voor zonnepanelen. Het bedrijf is sinds 2001 actief in bevestigingsmateriaal voor zonnepanelen. Het zeer uitgebreide assortiment biedt een oplossing voor vrijwel elk denkbaar dak of gevel.

Terug naar boven.


Warmtepompen

daikin vloermodelEen lucht-lucht warmtepomp is eigenlijk het identieke van een split-airconditioning of inverter. Met zo een toestel kan je zowel verwarmen als koelen.
De Serie M units koelen of verwarmen kleine tot middelgrote ruimten op een zeer energiezuinige manier. De vooruitstrevende systemen kunnen als mono- of als multisplitoplossingen in woonkamers, kleine kantoren of praktijken worden geïnstalleerd, waar ze overtuigen door hun discretie: de compacte afmetingen, de verzorgde vormgeving en de fluisterstille werking zorgen voor een uitstekend binnenklimaat.
Doordat we geen warme lucht aanmaken maar deze uit de buitenlucht halen, kunnen we bij positieve buitentemperaturen een rendement halen van zelfs tot 500%. Dit komt overeen met een COP-waarde van 5. Dit wil zeggen dat u bij 1 kW verbruik u 5kW warmteopbrengst heeft.

 

Airco met lucht/lucht warmtepompen van Diakin

Daikin design airco

Met hun stijlvolle airco binnenunits en uitgebreide keuze aan modellen en besturingen, bieden de lucht/lucht warmtepompen van Daikin comfortabele, energiezuinige oplossingen voor uw woonkamer, slaapkamer, kantoor, enz.

Voordelen van lucht/lucht systemen

 • Individuele besturing: U kan elke airco unit apart besturen, om zo in elke kamer de gepaste temperatuur te verkrijgen.
 • Energie- en kostenbesparing: De geavanceerde inverter- en warmtepomptechnologieën zorgen voor optimaal energierendement en maximale energiebesparing tegen lagere kosten.
 • Flexibele montage: De compacte Daikin warmtepompen zijn eenvoudig te monteren, zelfs in woningen met beperkte ruimte.
 • Uitgebreid productgamma: Uit ons uitgebreid assortiment airco binnenunits kan u de stijl en het vermogen kiezen dat het beste past bij uw woning.

Warmtepompboiler AeroMax

AeroMax warm water zonneboilerBudget en milieu worden beschermd! Hernieuwbaar, proper en gratis is lucht een ideale energiebron om water te verwarmen. En dankzij zijn nieuwe thermodynamische boiler AEROMAX PREMIUM stelt Thermor een economische oplossing voor om het comfort van de hele familie te verzekeren.

Pluspunten :

 • Ideaal in vervanging van klassieke boiler van 200L - 300L
 • Werkingsbereik 5°C tot 43°C
 • Laag geluidsniveau : 37db (A)
 • Mogelijkheid om zonnepanelen aan te sluiten.

Voor welk systeem of merk van warmtepomp moet ik kiezen?

Wij kiezen uitsluitend voor lucht-systemen en geen geothermische. Het voordeel van geothermische systemen is dat de COP-waarde behouden blijft bij negatieve buitentemperaturen. Het nadeel is echter de hoge kostprijs die zo'n installatie met zich meebrengt. We kiezen voor Daikin omdat deze speler reeds jarenlang hun vertrouwen op de markt hebben bewezen. En dit op gebied van degelijkheid en service na verkoop.

    Daikin logo

VRAAG HIER UW VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN!

Terug naar boven.